Cadeska

Wat zijn de voordelen van Marine phytoplankton?

Geplaatst op

Er zijn veel mensen erg onder de indruk van de gezondheidsresultaten die met de superfood marine phytoplankton bereikt kunnen worden. In deze blog willen we je graag de nodige voordelen van deze superfood uitleggen. Wat een natuurlijke rijkdom om te ontdekken!

Lekker in je vel met marine phytoplankton

Er wordt niet veel gepubliceerd over marine phytoplankton en dat is jammer want jouw gezondheid kan echt profiteren van de verschillende goede eigenschappen van deze plankton. In de meeste onderzoeken komt naar voren, dat deze plankton de eerste schakel in de voedselketen is en daarom erg belangrijk voor het leven op aarde. Zonder deze microscopische oceaanplanten zouden we natuurlijk geen vis te eten hebben. En ook de hoeveelheid zuurstof op aarde zou verminderen. Er zitten in marine phytoplankton veel bouwstoffen die ons lichaam goed kan gebruiken. Het is namelijk een bron van omega-vetzuren en ook vinden we er veel vitamine A,C,D en K in. Daarnaast zitten er veel vezels, antioxidanten, calcium, magnesium, selenium, ijzer en eiwit in.

Gezond worden

Er zijn veel mensen die kunnen profiteren van de goede eigenschappen van marine phytoplankton: atleten, mensen met chronische pijn of ontstekingen. Problemen met de spijsvertering en huidproblemen verbeteren of verdwijnen door de heilzame werking van marine phytoplankton. Deze plankton geeft ook echt een oppepper, dat is natuurlijk zalig als je soms last hebt van dat vermoeide gevoel.

Hoe te gebruiken?

Er zijn meerdere manieren om marine phytoplankton te gebruiken, we raden je er twee aan: de eerste is een capsule met poeder, de tweede is een poedervorm die je door een smoothie kunt doen. Het is erg eenvoudig om de marine phytoplankton te gebruiken en de voordelen merk je al naar enkele dagen.

Onderzoek

Er wordt momenteel onderzoek gedaan de geneeskrachtige werking van marine phytoplankton, met name als het gaat om het prikkelbare darm syndroom. We hopen op goede resultaten.

Conclusie

Marine phytoplankton staat aan de basis van de voedselketen en is bijzonder belangrijk voor leven op aarde. Het is namelijk goed voor 50% van de zuurstof op aarde. Veel mensen weten dit spectaculaire feit niet. Marine phytoplankton is krachtig en kan veel voordelen hebben voor mensen die kampen met verschillende aandoeningen. Daarnaast houdt de plankton je gezond door de grote hoeveelheid bouwstoffen. Het is een echte superfood waar we zuinig op moeten zijn. Er zijn nu enkele farms waar deze superfood gekweekt wordt. Ook in Nederland gebeurd dit en wel met speciaal water vanuit een bepaalde diepte van de zee; dit water is extra zuiver en zorgt voor een uitstekende kwaliteit marine phytoplankton.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt tal van interessante ideeën voor culinaire belevenissen, recepten en feestjes op deze inspirerende site.

Contactgegevens

Via info @ cadeska.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden