Cadeska

Onze partners

Online noten bestellen

Bij de Notenleverancier kun je hazelnoten online kopen.

Heerlijk Italiaans dineren in Amsterdam

Bij Ferilli’s Caffè in Amsterdam kun je een heerlijk traditioneel Italiaans diner bestellen. Geniet van de mediterraanse hoogstandjes en blijf rustig even uitbuiken.

Horeca servies

Je horeca servies koop je voordelig via vandoornbv.nl, je vindt hier servies tegen de laagste prijzen.

Tijdelijk servies huren

Wil je het servies huren? Dat kan natuurlijk ook. Neem eens een kijkje bij Héman Horecaverhuur.

Sushi catering

Wil je graag sushi op locatie laten maken? Bestel sushi catering bij Shabu to Go.

Draadloos klanten oproepen

Met een draadloos omroepsysteem kun je eenvoudig klanten laten wachten, zonder dat zij aan de balie hoeven te zitten. Hierdoor kun je eenvoudig de bestelling van meerdere klanten opnemen en de klanten terug laten komen wanneer hun bestelling klaar is.

De slager aan huis

Het voelt alsof de slager om de hoek woont. Je kan nu Online vlees bestellen. Doe dat bij internetslagerij.nl .

Levensmiddelen analyse

Wil jij er zeker van zijn dat jouw levensmiddelen veilig zijn? De specialisten van TLR International helpen je met het analyseren en verbeteren van jouw producten op internationaal niveau.

ovenschotels

Ben je opzoek naar inspiratie voor een overheerlijke lasagne, taart of gehaktschotel? De ovenschotels zijn eenvoudig met zowel hartige als zoette ingredi?nten te maken, waardoor er voor ieder wat wils is!

De beste koffiebonen

Ontdek welke koffiesmaak bij jou past met een smaaksessie van Man met de baard. In de koffiebranderij in Lelystad organiseren ze sessies om de lekkerste koffiesmaken te proeven. Alles is gebaseerd op bonen uit onder meer Indonesi?, Ethiopi? en Mexico.

WLS na gastric bypass

Voldoende bewegen en gevarieerd eten zijn de basis voor een gezond leven. Als je een specifieke smaak hebt en niet van bepaalde producten houdt, dan kan gevarieerd en gezond eten moeilijk zijn. Met WLS voedingssupplementen vul je het tekort aan vitaminen en mineralen aan wat daardoor kan ontstaan.

Carvan binnen 1 maand verkopen

Als je de caravan gaat verkopen wil je er graag snel vanaf zijn. Bij de caravanmakelaardij is uw caravan gemiddeld binnen 1 maand verkocht

Lunch de Pijp

Ga jij graag uit eten? Dan is een lunch bij Coffeedate in de Pijp een leuke aanvulling, om een keer wat anders te doen. In de gezellige Amsterdamse wijk vind je Coffeedate, waar je heerlijk kunt genieten van een lunch of ontbijt. Uiteraard met de lekkerste koffie van het land.

Jasper: cateraar in Amsterdam

Wij bevelen je van harte aan om Jasper van Jaspers Catering Company in te huren wanneer je op zoek bent naar een geschikte leverancier voor je evenement.

Horecasystemen: CRM

Heb je een bedrijf in de horecasector? Dan kun je erg veel voordeel hebben van een CRM-systeem . Kijk hiervoor op www.crmoverzicht.nl

ERP systemen voor groothandels

Ook voor groothandels is een ERP systeem een slimme investering. Een uniforme werkwijze, geautomatiseerde werkzaamheden en een centrale beveiligde omgeving zorgen voor een hogere productiviteit.

Pre Workout Zonder Cafeïne bij TotalBodyShop.nl

Ontdek de beste pre workout zonder cafeïne voor optimale trainingseffecten bij TotalBodyShop.nl.

Over ons

Je vindt tal van interessante ideeën voor culinaire belevenissen, recepten en feestjes op deze inspirerende site.

Contactgegevens

Via info @ cadeska.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden