Cadeska

Waar kan ik een festivaltent allemaal voor gebruiken?

Geplaatst op

Wanneer je buiten iets wil organiseren in Nederland is het fijn dat het overdekt kan. Zo weet je zeker dat je een leuke avond hebt en niet nat geregend wordt. Natuurlijk zullen de meeste festivals in de zomer georganiseerd worden. We hebben het nu over festivals, maar wat dacht je van een grote bruiloft? Daar is een festivaltent ook erg geschikt voor. In deze blog gaan we je meer vertellen.

Wat heb ik aan een festivaltent?

Een van de eerste reden om een festivaltent te huren is natuurlijk dat je droog zit. In Nederland wil het nog wel eens regenen en daar heb je er geen zin in als je aan tafel zit voor je bruiloft. Natuurlijk zijn er ook tal van andere dingen waarbij je een festivaltent goed kan gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een leuke muziekfestival of dance evenement. Je zet zo’n tent in de stad op, op een plein, meestal doen organisaties dat die met cultuur bezig zijn, en mensen kunnen lekker overdekt staan. Ook is het ook mogelijk om een tent te huren en deze dan in de tuin of in een dorp neer te zetten. In een dorp is het ook meestal makkelijker om zoiets te organiseren dan in de stad, waar toch vaker wat striktere regels gelden.

Verschillende formaten tenten

Natuurlijk zijn niet alle festivaltenten gigantisch groot, dus wanneer je rekening houdt met de afmetingen van de locatie waar het festival plaats gaat vinden, dan kun je ook kijken welke tenten je nodig hebt. Er zijn een aantal tenten waaruit je kunt kiezen. We nemen ze hieronder even met je door:

Pagode tent

Deze tent heeft een puntdak. Aan de zijkanten van de tent zie je vensters. Deze hebben een boog. Het is mogelijk om meerdere van deze tenten aan elkaar vast te zetten, zo heb je een lange tent. Er zijn meerdere afmetingen verkrijgbaar. Neem contact op met maessententen.nl, zij kunnen je precies vertellen hoe het huren van zo’n tent in zijn werk gaat.

Alupaviljoen tent

Dit is een bijzonder grote tent met een bepaalde boogconstructie. Hij is gemaakt met panelen. Het is flexibel. De tent kan aangepast worden aan je wensen. In verschillende breedtes, van 10 tot 25 m breed. De lengte van de tent is zelf aan te passen. Je kunt de lengte steeds weer 5m veranderen.

Een transparante tent

Het lijkt een beetje op de tent die hierboven genoemd hebben, deze is echter doorzichtig. Hij is gemaakt van aluminium. Dit is sterk en licht. De breedtes van de tent variëren van 5 tot 25m. De hoogte is net zoals bij de andere tent steeds per 5 m te verhogen of te verlagen.

De eenvoudige flextent

Deze tent is bijzonder populair. Op festivals kom je hem vaak tegen. Hij is gemaakt van een bepaalde stof die erg sterk is. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De tent is lekker bestand tegen water en kan tegen een flinke windstoten. Dit type tent is verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen. Om meer te weten moet je even naar het adres gaan wat we je zojuist gegeven hebben. Het is belangrijk dat je de juiste tent voor jouw evenement kiest. Laat je altijd informeren door de experts. Wil je meer weten over leuke dingen die je kunt doen, lees dan meer blogs van ons voor jou. Veel succes ermee!

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt tal van interessante ideeën voor culinaire belevenissen, recepten en feestjes op deze inspirerende site.

Contactgegevens

Via info @ cadeska.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden