Cadeska

Leuke cadeaus voor zijn 50e verjaardag

Geplaatst op

Op zoek naar een leuk Abraham-cadeau voor je vader, man, broer of vriend die 50 jaar oud wordt? Dan zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Om je te helpen kiezen, hebben we hieronder een paar opties op een rij gezet.

Een 50e verjaardag is in Nederland een grote mijlpijl. Vaak zien we grote opblaaspoppen voor de deur en een versierd huis. Maar wat zijn nou echt leuke, originele cadeaus voor een 50-jarige?

Abraham taart

Al eens gedacht aan een Abraham taart? Een Abraham taart is er in verschillende soorten en maten en vaak kan er een eetbare fotoprint op de taart worden geplakt of sierlijke letters op worden gezet. Is de taart voor een werknemer? Dan kun je er ook een logo van jouw bedrijf bij laten zetten.

Bier bucket

Houdt de jarige wel van een biertje? Ga dan voor een originele bier bucket: een versierde emmer vol met speciaalbiertjes. Stop er een leuk kaartje in met een persoonlijke boodschap en je hebt een leuk Abraham-cadeau!

Vliegen

Een origineel cadeau: vliegen boven de Veluwe. Laat de jarige bijvoorbeeld een uurtje vliegen met een instructeur in een echte Cessna. Dit uitje kan op veel plekken in ons land en waarschijnlijk ook in de buurt van de jarige. Houdt hij van vliegen of is hij een avontuurlijk type? Dan is dit uitje zeker een aanrader!

Driftcursus

Houdt de Abraham van autorijden en is het een echte autoliefhebber? Geef hem dan een driftcursus cadeau zodat ie leert driften zoals James Bond. Je vriend, man, broer of vader zal een onvergetelijke middag hebben tijdens deze uitdagende cursus.

Weekendje weg

Voor de reisliefhebbers is een weekendje weg een van de leukste uitjes die ze kunnen maken. Heb je wel wat geld over voor het cadeau? Geef dan een weekendje weg cadeau aan de jarige.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt tal van interessante ideeën voor culinaire belevenissen, recepten en feestjes op deze inspirerende site.

Contactgegevens

Via info @ cadeska.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden