Cadeska

Hoe zorg ik dat mijn Senseo niet verkalkt?

Geplaatst op

Het is bijzonder vervelend wanneer een dure Senseo verkalkt door hard water. Op dat moment zal je Senseo niet meer goed werken en zelfs kapot kunnen gaan, wat er in resulteert dat je weer een nieuwe zou moeten kopen en dat is zonde omdat het te voorkomen is. Je kunt namelijk met een waterontharder je Senseo kalkvrij houden. Kijk snel met ons mee en doe er je voordeel mee.

Welke water ontharders zijn er?

Er zijn diverse waterontharders waar je gebruik van kunt maken. Denk daarbij aan chemische waterontharders, maar ook filters en elektrische apparaten zijn te gebruiken. Deze laatste vorm van waterontharden raden wij aan, dit is echter geen apparaat dat met elektra wateronthardt, maar juist met magnetische straling. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig: je sluit de waterontharder op de hoofdkraan aan de sterke magneet zorgt ervoor dat kalkdeeltjes niet aan de leidingen vasthechten. Op deze manier voorkom je dus dat je apparaten verkalken en dat scheelt een heleboel ook op het gebied van milieu. Want wanneer we chemische middelen gebruiken, is het niet altijd goed voor het milieu en filters moet je altijd vervangen, maar met dit apparaat is dit niet het geval. We mogen hier dan ook wel spreken over een ecologischverantwoorde methode. 

Conclusie

Wanneer je weinig werk met je waterontharder wilt en het milieu niet wilt belasten, dan is het slim om een waterontharder te gebruiken die werkt met magnetische straling. Deze kun je gewoon een keer eenvoudig op de hoofdkraan aansluiten en je hebt er verder geen omkijken meer naar. De levensduur is lang en het onderhoud is weinig tot niets. Laat je adviseren door een expert op dit gebied. Dan zul je al je waterapparaten goed en mooi kunnen houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt tal van interessante ideeën voor culinaire belevenissen, recepten en feestjes op deze inspirerende site.

Contactgegevens

Via info @ cadeska.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden